Overblijf

Tussen de middag overblijven is op onze school mogelijk op alle dagen (behalve woensdag) van 12.00-13.15 uur. Voor groep 1 t/m 4 niet op vrijdag omdat zij ’s middags vrij zijn.

Het overblijven wordt bij ons op school geregeld door Lunchlokaal (een samenwerkingsverband tussen school en SDK-kinderopvang). De kinderen blijven tussen de middag op school waar zij rustig hun meegebrachte boterham kunnen eten. Hierbij wordt thee (niet heet!), water of sinaasappelsap geschonken. Als u wilt dat uw kind iets anders drinkt kunt u zelf iets anders aan uw kind meegeven. Na het eten gaan de kinderen lekker binnen of buiten spelen.

Voor het overblijven zijn de volgende tarieven van toepassing:

Per kind: € 2,50 per keer als u de overblijf heeft aangemeld.

€ 5,- per keer als u de overblijf niet heeft aangemeld.

Het (kosteloos) registreren voor de overblijf gaat via internet. Als u uw kind heeft geregistreerd, kunt online aangeven wanneer u gebruik wilt maken van de overblijf van LunchLokaal. U kunt losse en vaste overblijfdagen opgeven en afmelden. Daarnaast geeft u ook uw contactgegevens door via de website www.lunchlokaal.nl.

Na uw registratie duurt het ongeveer een week voordat u het systeem helemaal kunt gaan gebruiken en de overblijfdagen kunt opgeven.

Door gebruik te maken van de website, kunnen de overblijfkrachten meer tijd besteden aan uw kind(eren) en minder aan de administratie. Daarnaast is er beter zicht op het aantal aanwezige kinderen en kunnen zij daarop het aantal overblijfkrachten beter afstemmen.

Via de website kunt u een overblijfdag(en), tot 1 dag van te voren (23:59 u), aan- of afmelden. Na afloop van iedere maand ontvangt u per e-mail een factuur van de overblijf. Uw bijdrage incasseert LunchLokaal na ongeveer 14 dagen via automatische incasso.

Het is voor hen van groot belang, dat zij beschikken over de juiste kindgegevens. Uw kind kan daarom alleen gebruik maken van de overblijf als hij of zij is geregistreerd op de website van het LunchLokaal.

Voor vragen en opmerkingen over het overblijven, kunt u contact opnemen met de overblijfcoördinator Anna de Jong (06 34 49 07 60 of anna@lunchlokaal.nl )

Vragen of opmerkingen over het administratiesysteem kunt u mailen naar administratie@lunchlokaal.nl

Hier kunt u ook aangeven als aan- of afmelden onverhoopt niet lukt. Wij kunnen het dan voor u oplossen.